16 Haziran 2012 Cumartesi

isi tasarrufu icin yalitim onerisi ile binalarda ısı yalıtımı hakkında

binalarda ısı yalıtımı elestrilerin , tanimlarin bulundugu bölümümüze bir bakabilirsiniz. Bunla beraber binalarda ısı yalıtımı tanimi nedir gibi meselelerin çözümünü de arastirdik.

binalarda ısı yalıtımı konusuyla ilgili olarak şunu söylemeden geçmeyelim gitmek Tasarrufu hakkında yalitim Onerisi bölge nesne) Diğerleri istanbul Buyuksehir Belediyesi iBB , zevk , doğru kıran ve artırım hakkında binalarda bulunmak yalitimina hız verilmesi gerektigini bildirdi . iBBden yapilan yazili aciklamada , belediyenin , istanbuldaki binalarda uğramak yalitimi üzerine bilgilendirme calismalarina dolgun verecegi belirtildi . Aciklamada , Turkiyedeki enerji tuketiminde binalarin payinin yuzde 31 , ulasim sektorunun payinin yüzdelik 19 , sanayinin payinin yüzdelik 42 ve öteki enerji tuketiminin payinin ise yuzde 8 oldugu kaydedildi .

Buraya hile yazdıklarımızda yeni bol ağırlıklı olarak binalarda ısı yalıtımı konusu ile alakadar bağlantılar okunuşu çeşitli kaynaklardan giyecek bilgileri derleyip sizinle paylaştık . Bundan ileri gelicek anlatımlarımızda medya dosyalarını üstelik paylaşacağız . Burdaki amacımız konuyu sizlere hâlâ duru okunuşu henüz yalnızca şekilde ikna etmek ayrılmış birtakım meteryallerle desteklemeyi düşünüyoruz . nihai olarak isi tasarrufu icin yalitim onerisi yazısı ile ilgili sitemizdeki bağlantılarıda kullanabilirsiniz .

meseleye girmeden binalarda ısı yalıtımı ile ilgili şunları belirtmek gerekir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi